Látnivalók

  A felfedezésre váró budapesti nevezetességek egész évben várják a látogatókat. Az épített- és kulturális örökség mellett a helyi értéktárak is fontos szerepet kapnak a kínálatban. Szállodánkban töltött napjaik alatt mindenképpen javasoljuk, hogy látogassanak el az alábbi látnivalókhoz.

 
 • Budapest Eye

  Budapest Eye

  Az óriáskerékről a város összes nevezetessége látható teljes panorámában, dunai hajóktól a Budai Váron át egészen a pesti templomtornyok sokaságáig. Éld át a Budapest Eye – óriáskerék lélegzetelállító élményét és légy részese a város életének úgy, ahogy korábban még nem tapasztaltad.

 • Szent István Bazilika

  Szent István Bazilika

  A budapesti Szent István Bazilika hazánk egyik legszebb, legjelentősebb egyházi és idegenforgalmi nevezetessége. Ennek oka egyrészt a névadó szent királyt, az ország államalapítóját megillető tisztelet, a történelmi múlt, másrészt maga az épület műemléki és művészeti értéke.

 • Hősök tere

  Hősök tere

  Az Andrássy út végén található Budapest egyik szimbóluma, a Hősök tere, ami egyben a Városliget bejárata is. A teret az 1896-os millenniumi ünnepségre építették, és a magyarok ezeréves történelmének állít emléket. Két oldalát a Szépművészeti Múzeum, illetve a Műcsarnok keretezi.